Jogi nyilatkozat

Az EURAXESS Magyarország webhely használatával Ön elfogadja az alábbi általános feltételeket.

 

A webhely használata

A honlapunk bármely célú látogatását, használatát mindenki saját felelősségére teszi, saját belátása alapján. A honlapon keresztül letöltött és megismert információ felhasználása önkéntes és kizárólag saját kockázatra végzett tevékenység. A webhely látogatásakor felmerülő hibáért, kárért, adatvesztésért, illetve a webhely tartalmi hibáiért vagy hiányosságaiért felelősség nem terheli a weboldal üzemeltetetőjét, a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft.

Információk

Jelen webhely tartalmát a lehető leggondosabban állítottuk össze és a webhelyen elhelyezett adatok, információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem feltétlenül teljeskörűek. Ebből adódóan azok semmilyen körülmények között sem minősülnek tanácsadásnak vagy ajánlásnak, azok nem szolgálhatnak semmilyen döntés vagy intézkedés alapjául. A Szolgáltató törekszik a weboldalon található információk folyamatos frissítésére, azonban azok teljességéért, helytállóságáért, esetleges módosulásáért, hitelességéért nem vállal felelősséget. A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. fenntartja a jogot, hogy a mindenkor megjelenő tartalmat bármikor, értesítés nélkül megváltoztassa, kijavítsa és/vagy tökéletesítse.

Webhelyhez hivatkozással kapcsolódó webhelyek

A webhely tartalmazhat olyan más webhelyekre vonatkozó utalásokat (pl. hivatkozás, banner), amelyek webhelyünk egy adott szegmenséhez kapcsolódnak. Ez nem jelenti automatikusan azt, hogy a Bay Zoltán Közhasznú Nonprofit Kft-nek bármilyen kapcsolata lenne ezekkel a webhelyekkel vagy tulajdonosaikkal. Az ilyen webhelyekkel és a rajtuk szereplő információkkal kapcsolatban semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Szerzői jogvédelem

A weboldal és az azon megjelenő műszaki, grafikai, szoftveres és egyéb megoldások, szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt álnak, azok felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére kizárólag a Szolgáltató jogosult.